-

Header Ads

S/M Χαλκιαδάκης: 5 συν 1 προτάσεις, για ένα Πάσχα που θα μείνει αξέχαστο



Σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι αυτό το Πάσχα θα μας μείνει αξέχαστο. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τις ιδανικότερες, επιτρεπτές συνθήκες, μέσα στη νέα πραγματικότητα που βιώνουμε.

Πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθεια είναι και τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Η Κρητική εταιρεία που εδώ και 40 χρόνια είναι δίπλα μας, σε κάθε φάση της ζωής μας. Διαβάστε τα 5 συν 1 tips για να επωφεληθούμε από τις μοναδικές προσφορές της, να μην ταλαιπωρηθούμε στις αγορές μας, να εξασφαλίσουμε έγκαιρα όσα χρειαζόμαστε για το Πασχαλινό μας τραπέζι και να αντιμετωπίσουμε και αυτή την περιπέτεια με χαμόγελο και αισιοδοξία:

1. Κερδίζουμε χρόνο στις αγορές μας
Χρησιμοποιούμε την εφαρμογή Χαλκιαδάκης (δείτε εδώ: www.xalkiadakis.gr) και έχουμε έτοιμη τη λίστα αγορών μας, ώστε να μην χάνουμε άσκοπα τον χρόνο μας μέσα στο σούπερ μάρκετ. Μπαίνουμε, ψωνίζουμε, φεύγουμε!

2. Ψωνίζουμε έγκαιρα
Δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Γνωρίζουμε τις ανάγκες μας, ξέρουμε τι θέλουμε και φροντίζουμε να το προμηθευτούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε για να αποφύγουμε την κίνηση των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας. Το εορταστικό ωράριο είναι σε ισχύ και τα καταστήματα ανοικτά και την Κυριακή των Βαϊων 10:00-20:00.

3. Αξιοποιούμε τις Πασχαλινές προσφορές των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης
Ένα φυλλάδιο πλούσιο σε προϊόντα,  σε ποικιλία και σε προσφορές, το φυλλάδιο των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης μας περιμένει σε όλα τα καταστήματα, διαδικτυακά και στην εφαρμογή Χαλκιαδάκης. Δεν θα σας έρθει σπίτι, η Χαλκιαδάκης σέβεται όλα τα μέτρα προστασίας, αλλά δεν θα σας λείψει ούτε στιγμή! Δείτε όλες τις προσφορές εδώ: https://www.xalkiadakis.gr/el/fylladio .

4. Στηρίζουμε την τοπική οικονομία
Στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης μας περιμένουν και φέτος αρνιά και κατσίκια αποκλειστικά από Κρητικούς παραγωγούς, το καθένα με την δική του ταυτότητα, για να γνωρίζουμε τα στοιχεία του κτηνοτρόφου και του προϊόντος που αγοράζουμε. Πώς γίνεται αυτό; Μα με το μοναδικό lot number που παίρνει κάθε προϊόν την στιγμή της παραλαβής του από την Χαλκιαδάκης Α.Ε., την ταυτότητά του. Μια ακόμα καινοτομία των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, που επεκτείνεται σε όλα τα προϊόντα του κρεοπωλείου και εξασφαλίζει πλήρη ιχνηλασιμότητα, σε συνέχεια του συστήματος διασφάλισης ποιότητας φρούτων και λαχανικών που εφαρμόζει η Κρητική εταιρεία από το 2013, το Ε-cert (δείτε περισσότερα, εδώ: https://www.xalkiadakis.gr/el/ecert)

5. Αξιοποιούμε την τεχνολογία
#pasxastompalkoni

Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να σμίξουμε με την οικογένεια ή την παρέα γύρω από το Πασχαλινό τραπέζι, έχουμε όμως την ευκαιρία να τα πούμε… ηλεκτρονικά και να περάσουμε όμορφα! Μένουμε στο μπαλκόνι, ανεβάζουμε τα βιντεάκια μας με #pasxastompalkoni και μοιραζόμαστε την εφευρετικότητα και το κέφι μας. Ενώ μέσα από εύχρηστες εφαρμογές (όπως Skype, Messenger, Zoom, κ.α.), ερχόμαστε πιο κοντά, έστω και online.

5 συν 1: Διατηρούμε την αισιοδοξία μας

Η πραγματικότητα που βιώνουμε, μας έχει λίγο - πολύ αποσυντονίσει. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο να αναπτύξουμε ευχάριστα συναισθήματα. Είναι μια δοκιμασία για όλο τον κόσμο, αλλά με αισιοδοξία, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.

Αυτό το Πάσχα θα το θυμόμαστε για πάντα. Γι’ αυτό και επιβάλλεται να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να περάσουμε καλά. Με την υποστήριξη των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, με θετικές σκέψεις και αποφασιστικότητα, θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί και από αυτή την κρίση.
Από το Blogger.