-

Header Ads

Κρητικά αρνάκια, κατσικάκια και δώρα χωρίς… περιορισμούς, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!



Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την μεγάλη γιορτή του Πάσχα και στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης τα δώρα και τα κρητικά προϊόντα έχουν τη τιμητική τους.

Η μεγάλη Κρητική εταιρεία προσφέρει και αυτό το Πάσχα αρνιά και κατσίκια μόνο Κρήτης σε ασυναγώνιστες τιμές, ελεγμένα, πιστοποιημένα και το καθένα με την δική του «ταυτότητα». Μέσα από τη γνωστή και βραβευμένη διαδικασία πλήρους ιχνηλασιμότητας που ακολουθεί η Χαλκιαδάκης ΑΕ, ο καταναλωτής πληροφορείται με ακρίβεια κάθε στοιχείο για την προέλευση του κρέατος που θα προμηθευτεί για το Πασχαλινό τραπέζι (όνομα παραγωγού, τόπο εκτροφής, κ.α.), μέσα από το μοναδικό lot number* που έχει κάθε προϊόν. Πληροφορίες οι οποίες υπάρχουν πάνω στο αρνί ή κατσίκι στην ειδική ταυτότητα του, καθώς και στις βιτρίνες των κρεοπωλείων των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Εκεί ο καταναλωτής μπορεί να παραγγείλει και να προμηθευτεί εγκαίρως ό,τι επιθυμεί, αποφεύγοντας τον άσκοπο συνωστισμό των τελευταίων ημερών. Ταυτόχρονα, μένουμε Κρήτη και στηρίζουμε τους κτηνοτρόφους του τόπου μας, αγοράζοντας αμνοερίφια μόνο Κρήτης. 



Και τα καλά νέα δεν σταματάνε εδώ…

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, εκτός από τις ασυναγώνιστες πασχαλινές προσφορές σε εκατοντάδες προϊόντα που έχουν ήδη ξεκινήσει, προσφέρουν μια φιάλη κρασί ΔΩΡΟ με αγορές 50 € σε μια απόδειξη, καθώς και επιπλέον μια ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ αξίας 10 € για κάθε 90€ αγορών! Δυο ιδιαίτερα «δώρα Πάσχα» για κάθε επισκέπτη των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, που ισχύουν για όλες τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου.

Με όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε ότι μπορεί αυτό το Πάσχα να είναι διαφορετικό από κάθε προηγούμενο, ένα όμως πράγμα εξακολουθεί να είναι σταθερό εδώ και 40 χρόνια: Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης παραμένουν δίπλα στον καταναλωτή και φροντίζουν έτσι ώστε να βγαίνει πάντα κερδισμένος!

Και επειδή καλό είναι να αποφεύγουμε το συνωστισμό τις μέρες αυτές, φροντίζουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα τα πασχαλινά μας ψώνια! Επωφεληθείτε σήμερα κιόλας από τις προσφορές, εξασφαλίστε τα καλύτερα και για το δικό σας Πασχαλινό τραπέζι και… Χρόνια Πολλά!



*Μια καινοτομία που έρχεται σε συνέχεια του ολοκληρωμένου συστήματος διασφάλισης ποιότητας και ιχνηλασιμότητας των φρούτων και λαχανικών, Ε-cert που εφαρμόζει η Χαλκιαδάκης ΑΕ από το 2013, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια σε κάθε καταναλωτή (μπορείτε να πληροφορηθείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της εταιρείας https://bit.ly/2x3bOfD).
Από το Blogger.