-

Header Ads

Το νέο Ford Ranger Raptor & το Fiesta ST στη FORD Βελμάρ!


Η FORD Βελμάρ υποδέχεται τα δύο κορυφαία μοντέλα της: το νέο Ford Ranger Raptor και το Fiesta ST, για πρώτη φορά στο Ηράκλειο. Σας περιμένουμε από τις 21 έως και τις 31 Οκτωβρίου στο κατάστημα Ford Βελμάρ στη ΒΙ.ΠΕ.Ηρακλείου, στις εγκαταστάσεις του ομίλου Θ. Βασιλάκη να γνωρίσετε από κοντά το απόλυτο pick-up Ranger Raptor και το συναρπαστικό σπορ Fiesta ST ώστε να ενημερωθείτε για τις ασυναγώνιστες δυνατότητες και τις κορυφαίες τεχνολογίες τους.

Το Ford Ranger Raptor δεν είναι ένα συνηθισμένο pick-up μοντέλο, αλλά η ενσάρκωση της απόλυτης περιπέτειας πάνω σε τέσσερις τροχούς! Σχεδιασμένο για να ξεπερνά ακόμα και τις πιο αντίξοες εδαφικές συνθήκες και καταστάσεις, το νέο Ford Ranger Raptor αποτελεί το «απόλυτο μηχάνημα οδηγικής απόλαυσης» και συγχρόνως τον φορέα κορυφαίων και πρωτόγνωρων για την κατηγορία τεχνολογιών που εξασφαλίζουν καταιγιστικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου σε συνδυασμό με αστείρευτες δυνατότητες κίνησης εκεί όπου η άσφαλτος δίνει τη θέση της στο χώμα, τη λάσπη ή το χιόνι.


Το Fiesta ST είναι ακόμα πιο ισχυρό και πιο διασκεδαστικό στην οδήγηση από ποτέ. Το Fiesta ST είναι διαθέσιμο με τρεις επιλογές ρύθμισης της οδήγησης: Κανονική, Σπορ και Πίστας. Κάθε ρύθμιση προσαρμόζει διαφορετικά τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού και τις συνθήκες οδήγησης. Με το Ford Fiesta ST, σας προσφέρουμε την απόλυτη απόλαυση της οδήγησης αλλά και πολλές συναρπαστικές επιλογές, για να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ.

Ford Βελμάρ
Οδός Ρ΄, Αρ.1
ΒΙ.ΠΕ.Ηρακλείου Κρήτης
Τ. 2810305081-4
Τηλ.κεντρο: 2810305000
ford-velmar.gr
Από το Blogger.