-

Header Ads

Ηράκλειο: Μια ιδιωτική επένδυση που άλλαξε την εικόνα μιας περιοχής


Ένα νέο κατάστημα με το όνομα BLOCK62 στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην 62 Μαρτύρων είναι η αιτία, που όταν περνάμε από αυτόν το γνωστό δρόμο της πόλης μπερδευόμαστε και νομίζουμε ότι βρισκόμαστε σε μια άλλη περιοχή.

Είναι απίστευτο πως μια ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να συμβάλλει τόσο ουσιαστικά, γρήγορα και αποτελεσματικά στην αναβάθμιση αλλά και ανάπτυξη μιας περιοχής.

Οι κάτοικοι χαρούμενοι μας δήλωσαν πως το συγκεκριμένο σημείο της 62 Μαρτύρων είναι πλέον πόλος έλξης για επιχειρηματίες και για χιλιάδες καταναλωτές.
Η περιοχή αναβαθμίστηκε και τα πρώτα θετικά μηνύματα και αποτελέσματα είναι εμφανείς και ξεκάθαρα τονίζουν με ικανοποίηση.

Το BLOCK62 είναι ένα σύγχρονο υπερ-κατάστημα υψηλών προδιαγραφών, που εκτός την ανάπτυξη και αναβάθμιση της συγκεκριμένης περιοχής σηματοδοτεί και τη μετάβαση της αθλητικής ένδυσης, στη νέα εποχή.

Πρόκειται για ένα κατάστημα με μοντέρνα αισθητική χώρου που πλαισιώνεται από μια ξεκάθαρη παρουσίαση όλων των επώνυμων και μη αθλητικών ειδών, που με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού του, μπορείς να βρεις εύκολα αυτό που ψάχνεις.

Στο BLOCK62 θα βρεις, εξειδικευμένο κατάστημα ΤΕΝΙΣ, τις μεγαλύτερες αθλητικές μάρκες όπως NIKE, ADIDAS, ASICS, NEW BALANCE, REEBOK, FILA, FUNKYBUDDHA, SUPERDRY. EMPORIO ARMANI, SKECHERS, UNITED COLORS OF BENETTON, GANT, POLO RALPHLAUREN, BOSS, και αποκλειστικά brands του BLOCK62, που προσφέρουν υψηλή ποιότητα, πάντα σε προσιτές τιμές.

Επίσης μπορείτε στην Καφετέρια SELECTION CAFE του BLOCK62, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις αγορές σας μαζί με την οικογένεια σας, σε συνδυασμό με ένα cafe, αναψυκτικό η Snack της επιλογή σας.

Όσον αφορά τα παιδιά σας μην σας απασχολεί, υπάρχει o υπερσύγχρονος παιδότοπος του block62 που θα φροντίσει για αυτά.

Ευχόμαστε η συγκεκριμένη επιχειρηματική επένδυση να είναι το καλό παράδειγμα και η αφετηρία για πολλές ακόμα τέτοιες επιχειρηματικές ενέργειες, που συνολικά συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη και καλύτερης εικόνας της πόλης μας.



Από το Blogger.