-

Header Ads

Δυναμική η παρουσία της CHC στην ITB 2017 – Θετικά τα μηνύματα για την τουριστική σεζόν


Με διπλό περίπτερο συμμετείχε η «Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.» με τα «CHC HOTELS», στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού παγκοσμίως, την ITB 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Στις συναντήσεις των στελεχών της «CHC HOTELS» με τους τουριστικούς κολοσσούς – διεθνείς συνεργάτες της εταιρείας, τα μηνύματα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την χώρα μας γενικότερα και την Κρήτη ειδικότερα, με το ενδιαφέρον της παγκόσμιας αγοράς να είναι έντονο και σημαντικό. Οι κρατήσεις αυτή τη δεδομένη στιγμή σε αριθμό, είναι διπλάσιες σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Η μεγαλύτερη αύξηση προέρχεται

από τη Γερμανία και ακολουθούν όλες οι υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης, αλλά σε πολύ μικρότερα ποσοστά αύξησης. Μας τόνισαν δε, να μην τους στέλνουμε stop sales διότι σταματάμε τη ροή των κρατήσεων και να προσφέρουμε στους πελάτες τους υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και άριστη εξυπηρέτηση για να τους κάνουμε συνειδητούς πελάτες της χώρας μας.


Παράλληλα, δόθηκε η δυνατότητα στον Γεν. Δ/ντη και Ιδρυτή της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρία Α. Χνάρη σε κατ’ ιδίαν συνάντησή με την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, να της μεταφέρει το κλίμα αυτών των επαφών, αλλά και να την ενημερώσει για όλες τις νέες καινοτομίες που εφαρμόζουν τα ξενοδοχεία της «CHC HOTELS» όπως είναι για παράδειγμα η «Κρητική Κουζίνα», σήμα με το οποίο πρόσφατα πιστοποιήθηκαν ξενοδοχειακές μονάδες που διαχειρίζεται η εταιρεία.


O ίδιος , σε δηλώσεις του τόνισε: «Τα CHC HOTELS ήταν και πάλι δυναμικά παρόντα, εκεί όπου για 5 ημέρες χτυπούσε η καρδιά της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Υλοποιώντας με προσεκτικά βήματα τον σχεδιασμό μας, είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων μας τους ξένους επισκέπτες, να τους φιλοξενήσουμε κρατώντας ψηλά τις αξίες της Κρητικής παράδοσης και κουλτούρας, να τους γνωρίσουμε τον πολιτισμό μας, τη διατροφή μας αλλά και όλα τα στοιχεία που κάνουν την Κρητική φιλοξενία μοναδική στον κόσμο. Η προσπάθεια φυσικά και συνεχίζεται κάθε μέρα, αδιάλειπτα και εντατικά, αφού ως γνωστών το τουριστικό προϊόν είναι ιδιαίτερα «ευαίσθητο» και πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή για παν ενδεχόμενο. Ελπίζω κι εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά και να έχουμε όλοι μας μια πολύ καλή τουριστική χρονιά».

Από το Blogger.