-

Header Ads

Σάρωσε τα βραβεία του ηλεκτρονικού επιχειρείν το cosmossport.gr


Σάρωσε τα βραβεία του ηλεκτρονικού επιχειρείν για μια ακόμα φορά το κρητικό ηλεκτρονικό κατάστημα cosmossport.gr.

Το cosmossport.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Κρητικής αλυσίδας καταστημάτων Cosmos Sport, βραβεύθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά με e-volution awards, θεσμός όπου επιβραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Μάλιστα, αυτή τη φορά φορά πήρε 5 βραβεία σε 5 διαφορετικές κατηγορίες: Gold βραβείο στο after sales support, Gold βραβείο στη στρατηγική διαφήμισης στις μηχανές αναζήτησης (Google), Silver βραβείο στο mobile marketing, Silver βραβείο για τη συνεργασία Cosmos Sport και Reebok στα social media, και για 4η συνεχόμενη χρονιά καλύτερο online αθλητικό κατάστημα στην Ελλάδα.

«Πριν από τρία χρόνια, όταν και πήραμε το 1ο μας βραβείο σε αυτό το θεσμό, είχα πει ότι το βραβείο ανήκει στα 110 παιδιά που (συν)εργάζονται στην εταιρία. Φέτος, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι πλέον ανήκουν και στα 275 παιδιά που (συν)εργάζονται στην οικογενειακή μας εταιρία», τόνισε κατά τη διάρκεια της βράβευσης ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Μιχάλης Τσικνάκης, ο οποίος παράλαβε τα βραβεία για λογαριασμό της εταιρίας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι η ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΑΕ τιμήθηκε και με τον τίτλο Growth Driver 2016, ως μία από τις 150 επιχειρήσεις της χώρας που διακρίθηκαν για τις χρηματοοικονομικές τους επιδόσεις και τις δράσεις τους σε ποιοτικούς τομείς όπως «λειτουργική και επιχειρησιακή βελτίωση», «ανάπτυξη προϊόντος», «ανάπτυξη αγορών», «ανθρώπινο δυναμικό και εταιρική κουλτούρα», «επενδύσεις», «εταιρική και κοινωνική ευθύνη».




Από το Blogger.