-

Header Ads

Νέα ελαιοκομική περίοδος για την Ένωση Ηρακλείου με τιμή-δυναμική ώθηση για το λάδι


Σε κλίμα ενθουσιασμού και με μεγάλη προσέλευση έλαβε χώρα η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ένωση Ηρακλείου Α.Β.Ε.Ε. την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου. Δίνοντας το έναυσμα στη νέα ελαιοκομική περίοδο, η Ένωση Ηρακλείου Α.Β.Ε.Ε. ανακοίνωσε την τιμολογιακή της πολιτική, θέτοντας εναρκτήρια τιμή αγοράς ελαιολάδου 3,50 ευρώ, διαμορφώνοντας τις τιμές της αγοράς.


Πέρα από την ανακοίνωση της τιμολογιακής στρατηγικής, μέσα από την εκδήλωση αυτή, ο πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου Α.Β.Ε.Ε. κύριος Αντώνης Βασιλάκης θέλησε να μοιραστεί με τους ελαιουργούς του νησιού το όραμα της εταιρείας , καλώντας τους να μετέχουν ενεργά στο εγχείρημα και στην κοινή προσπάθεια με απώτερο στόχο να κατακτήσει το κρητικό ελαιόλαδο, επώνυμο και τυποποιημένο την θέση που του αναλογεί στην παγκόσμια αγορά και να δημιουργηθούν ευνοϊκότερες συνθήκες για την τοπική οικονομία και τον ίδιο τον παραγωγό.


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευρυπίδη Κουκιαδάκη, εκπροσώπων φορέων του τόπου, επιχειρηματιών, συνδικαλιστών του αγροτικού τομέα και ελαιουργών, μετά από ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Ηρακλείου Α.Β.Ε.Ε. έλαβαν χώρα ενδιαφέρουσες ομιλίες που επιβράβευσαν το εγχείρημα της δυναμικά αναπτυσσόμενης εταιρείας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα γεύμα που ανέδιδε άρωμα παράδοσης, με αυθεντικές συνταγές της κρητικής γαστρονομίας.








Από το Blogger.