-

Header Ads

Ππρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία της Aldemar Resorts


Με 25 φιάλες αίματος έκλεισε η πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία του Ομίλου Aldemar Resorts για το τρέχον έτος, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Με τον «άνθρωπο» στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας, ο Όμιλος Aldemar Resorts – ο πρώτος που επέδειξε ανάλογο κοινωνικό έργο στον κλάδο του τουρισμού, καθώς και ένας από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα – ιδρύει το 1997 την 1η Τράπεζα Αίματος για τους εργαζομένους του και τους συγγενείς α’ βαθμού.

Η Τράπεζα Αίματος της Aldemar Resorts, που πραγματοποιεί αιμοδοσίες σε ετήσια βάση, λειτουργεί σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο της Κρήτης «Βενιζέλειο», του Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» Αμαλιάδας και της Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Όπως κάθε άλλη φορά, στελέχη της διοίκησης αλλά και εργαζόμενοι σε όλα τα τμήματα των ξενοδοχείων έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, με ένα δυναμικό παρόν στην πρώτη εθελοντική αιμοδοσία της χρονιάς, όπου συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος για την κοινή Τράπεζα Αίματος του Ομίλου.

Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στη μεγάλη σημασία της πρόληψης, καθώς επίσης και την αναγκαιότητα ύπαρξης Τράπεζας Αίματος, που έχει αποδειχθεί, κατά καιρούς, σανίδα σωτηρίας για κάποιες οικογένειες εργαζομένων του Ομίλου Aldemar.

Ο κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, δήλωσε επίσης: «Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο. Και αν η φράση της εποχής είναι ‘μας πίνουν το αίμα’, η απάντηση είναι ‘το φυλάμε για όσους πραγματικά το χρειάζονται’».

Από το Blogger.