-

Header Ads

Νέα αίθουσα στο 1ο Δημοτικό Γαζίου


Μια ακόμα νέα αίθουσα τοποθετήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, με σκοπό να αντιμετωπιστεί ο αυξημένος αριθμός των μικρών μαθητών του σχολείου.

Τη νέα αίθουσα είχαν ζητήσει πριν από λίγες εβδομάδες οι γονείς των παιδιών, για να βελτιωθούν οι συνθήκες διδασκαλίας στο σχολείο και η Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης δήλωσε: «Με γρήγορους ρυθμούς ανταποκριθήκαμε και καλύψαμε μια ακόμα ανάγκη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο του Γαζίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, καθώς και τον Πρόεδρο της ΤΚ Γαζίου Γιάννη Κοτσιφό για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν και σε αυτό το έργο και να τονίσω πώς βασικός μας στόχος παραμένει η κατασκευή ενός νέου, σύγχρονου δημοτικού σχολείου στην περιοχή. Ένα έργο για το οποίο συνεργαζόμαστε άριστα με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, όπως είναι γνωστό άλλωστε έχουμε αγοράσει με τη βοήθεια της Περιφέρειας το οικόπεδο, έχουμε λάβει την έγκριση του κτιριολογικού προγράμματος κι έχουμε ολοκληρώσει τις μελέτες, ο ίδιος δε ο Περιφερειάρχης έχει δεσμευτεί για την ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Τον ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την υποστήριξή τους στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και πιστεύω πώς και με το νέο αυτό σχολείο, θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα της σχολικής στέγης στο Δήμο μας».




Από το Blogger.