-

Header Ads

Στεφανουδάκης Μανωλης - Αναχώρηση για το Italian Open Championship – IPC Athletics Grand Prix 2015


Για τον 5ο κατά σειρά αγώνα του 2015 αναχωρεί την ερχόμενη Πέμπτη ο Παραολυμπιονίκης, Μανώλης Στεφανουδάκης.

Τα αθλητικά καθήκοντα του Στεφανουδάκη τον καλούν στο Grosseto, της γειτονικής μας Ιταλίας, για τη συμμετοχή του στο Italian Open Championship – IPC Athletics Grand Prix 2015. Ο Κρητικός παραολυμπιονίκης συμμετέχοντας στην εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας σε αυτούς τους αγώνες και συνοδευόμενος από τον προπονητή του Γιώργο Βαρβεράκη, θα αγωνιστεί το Σάββατο, 13 Ιουνίου στη σφαιροβολία και την Κυριακή, 14 Ιουνίου στον ακοντισμό.

Μανώλης Στεφανουδάκης
''Η αθλητική μου χρονιά συνεχίζεται με το Grand Prix της Ιταλίας, στους αγώνες του Grosseto συμμετέχω για 2η συνεχόμενη χρονιά. Πιστεύω ότι και αυτή τη φορά θα καταφέρω να κατακτήσω πολύ καλές θέσεις και στα δύο αγωνίσματα. Είμαι πολύ περήφανος που συμμετέχω στην εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις μεγάλες, παγκόσμιες διοργανώσεις.
 Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία που καλύπτει τα έξοδα της συμμετοχής μας σε αυτόν τον αγώνα. Θα ήθελα, για ακόμα μία φορά, να ευχαριστήσω τόσο τον μεγάλο μου χορηγό ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στο πλευρό μου, όσο και τους υπόλοιπους χορηγούς μου ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε., ΜΙΝΟΑΝ LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, που με την πολύτιμη τους βοήθεια έχω καταφέρει να καλύψω τα αθλητικά μου έξοδα για το 2015, τα έξοδα αυτά είναι για την συμμετοχή μου στους υπόλοιπους αγώνες του 2015, των προπονητών μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, Γιώργο Βαρβεράκη και Ιάκωβο Ιωαννίδη, της φυσικοθεραπεύτριας μου, Ελένης Μακριδάκη, της αθλητικής μου διατροφής, των μετακινήσεων μου, του αθλητικού μου εξοπλισμού και ρουχισμού. Γιατί για να κάνει κάποιος πρωταθλητισμό, δυστυχώς υπάρχουν πολλά και δυσβάστακτα έξοδα. Ευχαριστώ, επίσης, όλους όσους με βοηθούν με κάθε τρόπο, με εμψυχώνουν και πιστεύουν σε μένα.
''
Από το Blogger.