-

Header Ads

Καλή επιτυχία Μανώλη!


Την Παρασκευή 20 Μαρτίου αναχωρεί για την Τυνησία ο Μεσσαρίτης παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης. Λίγες μόνο μέρες μετά την επιστροφή του από το Ντουμπάι ο Μανώλης είναι έτοιμος να ταξιδέψει για δεύτερη φορά φέτος, ώστε να συμμετάσχει στην τέταρτή του αθλητική διοργάνωση για το 2015. Στην Τυνησία θα συμμετάσχει στο 9th Tunis International MeetingGrand Prix. Εκεί θα αγωνιστεί από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου στον ακοντισμό και την σφαιροβολία.

Μανώλης Στεφανουδάκης

«Η μεγάλη και δύσκολη αθλητική χρονιά του 2015 συνεχίζεται με τη συμμετοχή μου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Grand – Prix της Τυνησίας. Αν και είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζω τόσο εγώ, μετά από ένα τραυματισμό που είχα στην τελευταία μου προπόνηση, όσο και ο προπονητής μου μετά από την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη τον προηγούμενο μήνα, υπόσχομαι ότι και αυτή την φορά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να εκπροσωπώ πάντα επάξια την χώρα μου και να ακούγεται όσο τον δυνατόν περισσότερο για καλούς λόγους η χώρα μου στο εξωτερικό, γιατί δεν της αξίζει αυτό που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια. 

Κλείνοντας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν, ώστε τα όνειρά μου να γίνονται πραγματικότητα. Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Βαρβεράκη Γιώργο, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που θυσιάζουν πολλές προσωπικές και επαγγελματικές ώρες για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αθλητής και προπονητές είναι ένα πράγμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά. Ευχαριστώ τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό μου. Ευχαριστώ τα μέλη των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες μου στο όνειρο του πρωταθλητισμού. Επίσης, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με στηρίζει ψυχολογικά με τον δικό του τρόπο… 


Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να τιμήσω την εμπιστοσύνη όλων όσων πιστεύουν σε μένα…
»




Από το Blogger.