-

Header Ads

Για Πάσχα μαζί στα Super Market Χαλκιαδάκης!

 


Έρχεται Πάσχα και στον Χαλκιαδάκη μας λύνουν τα χέρια με ξεχωριστή ποιότητα, ασύγκριτες τιμές και σούπερ προσφορές! Δώρο μια φιάλη κρασί από τον αμπελώνα της Κρήτης για κεράσματα χωρίς τέλος με αγορές 60€ και δωροεπιταγή 12 ευρώ για αγορές χωρίς άγχος με 120€ αγορών, δηλαδή συνολική έκπτωση 10% για το πασχαλινό σας τραπέζι, επιπλέον των αμέτρητων προσφορών σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων!

Και αυτό το Πάσχα, για τον πρωταγωνιστή του πασχαλινού τραπεζιού, στον Χαλκιαδάκη “το παίρνουν προσωπικά”! Αρνιά και κατσικάκια μόνο Κρήτης, με ονομαστική ταυτότητα παραγωγής και τόπο εκτροφής, για να… ξέρουμε τι τρώμε! Κάνουμε τις παραγγελίες μας το συντομότερο δυνατό σ’ ένα κατάστημα SM Χαλκιαδάκης ή ηλεκτρονικά, μπαίνοντας εδώ: https://bit.ly/paraggelia_arnia

Και μιας και ήρθε η άνοιξη για τα καλά, τα super markets Χαλκιαδάκης μας κάνουν δώρο ατέλειωτες ποδηλατάδες! Απολαμβάνουμε τη φύση, φροντίζοντας για το περιβάλλον και την υγεία μας! Επιλέγουμε το ποδήλατο και το εντάσσουμε στη ζωή μας, όχι μόνο για την αναψυχή, αλλά και για την καθημερινότητα. Μεγάλη πασχαλινή κλήρωση για 40 ποδήλατα ενηλίκων κι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με συμμετοχή μέσω αγορών αποκλειστικά με την xtra card Χαλκιαδάκης μέσα από μια πολύ μεγάλη ομάδα προϊόντων!

Το Πάσχα είναι όμως πάνω απ’ όλα γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης. Και τα SM Χαλκιαδάκης φροντίζουν να μη λείψει κανείς, να έχουμε όλοι μας ένα όμορφο κι αξέχαστο Πάσχα, όπως αξίζει σε καθεμιά και καθένα! Λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προς δομές αλληλεγγύης σε ολόκληρη την Κρήτη με πολλές εκατοντάδες ωφελούμενες οικογένειες! Για να μη μείνει κανείς μας μακριά από το γιορτινό τραπέζι!

Αυτό το Πάσχα ξαναβρίσκουμε τις συνήθειες μας και κάνουμε Πάσχα όπως παλιά. Πάμε στα χωριά μας, σμίγουμε όλοι μαζί στα μεγάλα τραπέζια της χαράς, χαιρόμαστε αυτές τις μέρες με αξέχαστες αγαπημένες παρέες, στρώνουμε τραπέζια, και γιορτάζουμε.

Και επιτέλους, κάνουμε Πάσχα μαζί!

Καλή Ανάσταση!

 




 

Από το Blogger.