-

Header Ads

Μια σπουδαία διάκριση στα Tourism Awards 2020 για την Chnaris H.M.D.C.!



Με το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Sales στα Tourism Awards 2020 και τον τίτλο Excellence in Sales & Contracting Strategy διακρίθηκε η Chnaris H.M.D.C.

Πρόκειται για μια ακόμα βράβευση για την κορυφαία εταιρεία, η οποία με τον πρωτοποριακό τρόπο διαχείρισης και προώθησης τουριστικών καταλυμάτων απ’ όλη την Ελλάδα που υλοποιεί, έχει καταφέρει να αφήσει ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα τον διεθνή τουριστικό χώρο

Σε δήλωσή του ο Γενικός Δ/ντης και Ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Ένα ακόμα βραβείο που έρχεται στην εταιρεία μας, στην δυσκολότερη χρονιά για τον τουρισμό παγκοσμίως. Αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, με τις πολύπλευρες και σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στις επιχειρήσεις, τους εργαζομένους και την οικονομία, δεν μας αφήνει περιθώρια για πανηγυρισμούς. Φυσικά και μας γεμίζει ικανοποίηση η αναγνώριση των προσπαθειών μας στον δύσκολο τομέα των πωλήσεων και της χάραξης στρατηγικής συμβολαίων, αλλά το μυαλό μας είναι στο πως θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις νέες απαιτήσεις. Πως θα μπορέσουμε να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε, το προσωπικό μας και όλους τους συνεργάτες μας. Παρόλα αυτά, θα ήθελα και δημόσια να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Επιτροπή των Tourism Awards, όπως επίσης και σε όλα τα στελέχη της Chnaris H.M.D.C. που ακόμα και στα δύσκολα, αποδεικνύουν ότι μπορούν και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις».

Σημειώνεται ότι η φετινή εκδήλωση, λόγω των υγειονομικών περιορισμών, δεν περιλάμβανε την καθιερωμένη δεξίωση απονομής.
Από το Blogger.