-

Header Ads

Μπασκετομάνα το Ηράκλειο με All Star Game και Τελικό Κυπέλλου


Το κέντρο του ελληνικού μπάσκετ θα είναι το Ηράκλειο και το κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» τον Φεβρουάριο. Ο ΕΣΑΚΕ, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ανακοίνωσε ότι εκεί θα διεξαχθεί το 24ο ΕΚΟ All Star Game το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου!

Μετά την Πάτρα και την Θεσσαλονίκη, λοιπόν, ο θεσμός του EKO All Star Game θα ταξιδέψει στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, που έχει αποδείξει εδώ και δεκαετίες την αγάπη του για το μπάσκετ, ενώ έχει δημιουργήσει την δική του παράδοση στην διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων και στη φιλοξενία της Εθνικής ομάδας, πάντα με τη βοήθεια του Λευτέρη Αυγενάκη και των τοπικών φορέων.

Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε και η ΕΟΚ, ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί (ξανά) στα «Δύο Αοράκια» στις 16 Φεβρουαρίου! Σπίτι του μπάσκετ, συνεπώς, το Ηράκλειο με τη φιλοξενία των δύο σημαντικότατων εγχώριων γεγονότων και με όλα τα εχέγγυα προκειμένου να διεξαχθούν απολύτως επιτυχημένα σε κλίμα γιορτής και να δικαιώσουν τα παιδιά, τους νέους και τις οικογένειες που θα δημιουργήσουν τα αδιαχώρητο στα «Δύο Αοράκια».
Από το Blogger.