-

Header Ads

Επένδυση 2 εκ. ευρώ στο ανθρακούχο νερό και νέο προϊόν από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ZARO’S


Με τη δημιουργία μιας νέας, υπερσύγχρονης μονάδας που θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγή ανθρακούχου νερού αλλά και το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος, η εταιρεία ΖΑΡΟΣ ΑΕ ολοκλήρωσε επένδυση ύψους περίπου δύο εκατ. ευρώ στο εμφιαλωτήριό της στο χωριό Ζαρός, που βρίσκεται στους πρόποδες του Ψηλορείτη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ήδη είναι διαθέσιμο στους καταναλωτές σε όλη τη χώρα το νέο προϊόν του ZARO΄S, Sparkling Water Lemon&Lime. Η σύστασή του συνδυάζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του φυσικού μεταλλικού νερού ZARO΄S, με τη φρεσκάδα και το απαλό φυσικό άρωμα του λεμονιού-λάιμ. Το νέο προϊόν ανήκει στην κατηγορία των «flavor waters» και συνδυάζει το βραβευμένο ανθρακούχο νερό ZARO΄S με τα φυσικά αρώματα του λεμονιού και του lime χωρίς προσθήκη συντηρητικών και γλυκαντικών και με πλήρη απουσία θερμίδων. To Sparkling ZARO΄S lemon&lime διατίθεται στην συσκευασία των 330 ml που θεωρείται ιδανικό μέγεθος για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων.

Παράλληλα, μέσα από τη νέα μονάδα, δυναμικότητας 13.000 φιαλών ανά ώρα, εκτιμάται ότι θα ενισχυθεί η παραγωγή ανθρακούχου νερού ώστε να καλυφθεί η ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στις περίπου 15 χώρες όπου η εταιρεία έχει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα.

Με την υλοποίηση της επένδυσης η εταιρεία ολοκληρώνει την γκάμα των διαθέσιμων συσκευασιών ανθρακούχου νερού, το οποίο πλέον ο καταναλωτής μπορεί να το αναζητήσει εκτός από την συσκευασία του ενός λίτρου και στις συσκευασίες των 330, 500, και 1.500 ml.

Σημειώνεται ότι το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ZARO΄S διακρίθηκε το 2019 σε διεθνή διαγωνισμό για τα καλύτερα ανθρακούχα νερά στην Κίνα λαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.
Από το Blogger.