-

Header Ads

Μια σπουδαία διάκριση για τα s/m Χαλκιαδάκης!


Την Τρίτη 25 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν τα "Super Market Awards 2019" όπου η εταιρία μας ξεχώρισε και έλαβε το βραβείο "Silver : Με Υπερηφάνεια - Συνεργασία των s/m Χαλκιαδάκης με τοπικούς παραγωγούς"!

Η σχέση που έχουμε χτίσει με τους Κρητικούς παραγωγούς και η στήριξή μας στην τοπική οικονομία τα τελευταία 40 χρόνια, μας έδωσαν την ευκαιρία μέσα από το μεγάλο αφιέρωμά μας στα Κρητικά προϊόντα που είχε διάρκεια περισσότερο από 3 μήνες, να αναδείξουμε την εκλεκτή ποιότητα και τη μοναδικότητά τους. Η καμπάνια μας με το όνομα "Με υπερηφάνεια" έφερε τους τοπικούς παραγωγούς πιο κοντά... σε εσάς! Το βραβείο παρέλαβαν, λοιπόν, με χαρά τα στελέχη της Χαλκιαδάκης Α.Ε. Δημήτρης Βατσιθιανός (Εμπορικός Δ/ντης), Θέμης Πολυζωάκης (Υπεύθυνος Αγοραστών) και Στράτος Σαμπαθιανάκης (Υπεύθυνος Αγορών).

Ακόμη, άξιοι πολλών συγχαρητήριων είναι οι δύο τοπικοί παραγωγοί και προμηθευτές μας "Τυροκομείο Στειακάκης" με έδρα τη Μεσσαρά Ηρακλείο και τυροκομείο "Αγνότης Συλλιγάρδος" με έδρα τη Νεάπολη Λασιθίου, στους οποίους απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία "Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων" για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους και την άριστη συνεργασία τους με τις τοπικές επιχειρήσεις.


Από το Blogger.