-

Header Ads

Στην ΑΝΕΚ LINES για 15η συνεχή χρονιά η μεγάλη εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων


Την ΑΝΕΚ LINES επέλεξε για 15η συνεχή χρονιά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων (ΠΟΚΣ), για την καθιερωμένη χειμωνιάτικη εκδήλωσή της. Το πλοίο της εταιρείας “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” υποδέχθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, εκατοντάδες Κρήτες, που για μία ακόμα χρονιά απήλαυσαν τη μοναδική φιλοξενία της ΑΝΕΚ LINES. Με την παρουσία τους τίμησαν την ετήσια συνάντηση της ΠΟΚΣ εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου, εκπρόσωποι της εκκλησίας και συμπατριώτες από όλο το νησί.


Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΠΟΚΣ, Μανώλης Πατεράκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους με ευχές για τη νέα χρονιά, τονίζοντας: «Με μεγάλη χαρά, βρίσκομαι για μία ακόμα χρονιά ανάμεσα σε φίλους και συμπατριώτες, για να ξεκινήσουμε μαζί με μια μεγάλη γιορτή το 2019. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ANEK LINES, που εδώ και 15 συνεχή χρόνια φιλοξενεί σταθερά τις εκδηλώσεις μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της στην Κρήτη και τα Σωματεία της. Η παράδοση και η κρητική φιλοξενία, μας φέρνουν πιο κοντά στο νησί μας, θυμίζοντάς μας πως όλα αυτά που μας ενώνουν έχουν ρίζες στις αρχές μας, στην κληρονομιά μας και στην Κρήτη μας».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES, Γιώργος Κατσανεβάκης, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία το 2019. Συνεχίζοντας υπογράμμισε ότι η ΑΝΕΚ LINES με υπερηφάνεια στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που φέρνει στο προσκήνιο την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου, ενώ εξέφρασε την ιδιαίτερη τιμή που αποτελεί τόσο για την εταιρεία, όσο και για τον ίδιο το γεγονός ότι οι Κρητικοί Σύλλογοι επιλέγουν σταθερά την ΑΝΕΚ LINES για να μοιραστούν χαρούμενες στιγμές, με άρωμα Κρήτης και παράδοσης.


Ο πλοίαρχος του ΕΓ/ΟΓ “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” της ΑΝΕΚ LINES, Λυγεράκης Γιάννης, υποδέχθηκε θερμά με τη σειρά του τους παρευρισκόμενους με ευχές για το νέο έτος, τονίζοντας τους ιδιαίτερους δεσμούς που ενώνουν την ΑΝΕΚ με την Κρήτη και τους απανταχού Κρήτες, και εξέφρασε την χαρά του, που το ΕΓ/ΟΓ “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” γίνεται ένας τόπος συνάντησης, ένας τόπος γιορτής για φίλους και συμπατριώτες.


Η εκδήλωση συνεχίστηκε σε ευχάριστο κλίμα με κάλαντα από την Νεανική Χορωδία του Δήμου Τρίπολης, ενώ ξεχωριστό κέφι έδωσε ο Σύλλογος Κρητών Ευβοίας «Ο Ψηλορείτης», που με μοναδικά χορευτικά έντυσε με παραδοσιακές νότες την ετήσια συνάντηση, ανεβάζοντας τη διασκέδαση στα ύψη.


Για 15η χρονιά η ΑΝΕΚ LΙNES, αποτελεί την επιλογή των Κρητών, ξεχωρίζοντας για τη φροντίδα των ανθρώπων της, τη μοναδική φιλοξενία και τις ιδιαίτερες γεύσεις που φέρνουν την Κρήτη σε κάθε λιμάνι. Πιστή στη δέσμευσή της, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα, η εταιρεία αποδεικνύει στην πράξη την αγάπη της για τον τόπο και τους ανθρώπους του.


“Ταξιδεύοντας” τα ήθη, τα έθιμα και την παράδοση η ΑΝΕΚ LINES υπερήφανα συνεχίζει με πλώρη το μέλλον!




Από το Blogger.