-

Header Ads

1o φεστιβάλ αστικής οικολογίας


Η εθελοντική ομάδα Heraklion Eco Voice σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Ηρακλείου ΔΗΚΕΗ, τον ΕΣΔΑΚ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμινίων διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας στο παραλιακό πάρκο του Ηρακλείου, από 1 Ιουνίου έως 5 Ιουνίου 2018.

Ο στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι να φυτευτεί ο σπόρος της οικολογικής συνείδησης μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον. Με δράσεις που στοχεύουν στην εκπαίδευση, μέσω της αλληλεπίδρασης και την ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού που παρέχει μια πόλη όπως το Ηράκλειο, θα επιχειρήσουμε να ανοίξουμε νέες προοπτικές για την πόλη μας. Μέσα σε εορταστικό κλίμα θα ενημερώσουμε, θα διασκεδάσουμε και θα κινητοποιήσουμε τον κόσμο για την σημασία που έχει η ατομική συμβολή σε μια τεράστια προσπάθεια να διασωθεί το περιβάλλον και να βελτιωθεί η καθημερινότητα. Η συνεχής αλληλεπίδραση των επισκεπτών κάθε ηλικίας είναι ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης για να δημιουργήσουμε νέες τάσεις κοινωνικοποίησης και σεβασμού του χώρου μας και του ίδιου μας του εαυτού. Σε έναν χώρο ιδιαίτερα προσβάσιμο και αγαπητό από το κοινό του Ηρακλείου θα έχουν τη δυνατότητα όλοι να εκθέσουν ιδέες καινοτόμες, καλλιτεχνικές ευαισθησίες και ανησυχίες.

Οι δράσεις που περιλαμβάνουν ομιλίες, αθλητικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά, καλλιτεχνικές εκθέσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, χορευτικά, συναυλίες και άλλα.

Το 1ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας έχει ήδη αγκαλιαστεί με θέρμη από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς του Ηρακλείου, όπως επίσης και από μεμονωμένους πολίτες και επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα της ομάδας Heraklion Eco Voice στο facebook.

Από το Blogger.