-

Header Ads

YouTruck Fiesta 1&2 Ιουλίου 2017


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο YouTruck Fiesta 2017 που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου στις 1 & 2 Ιουλίου.

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας εμπιστεύτηκαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, που για πρώτη φορά επιχειρήθηκε στο νησί της Κρήτης. Εκθέτες και κοινό, clubs, οδηγοί και σύσσωμος ο τοπικός κλάδος, συμμετείχαν σε μια άρτια διοργάνωση, παίρνοντας μια γεύση από την πολυμορφικότητα που χαρακτηρίζει τα YouTruck Fiesta, αλλά και από το πάθος και το όραμά μας για μεγάλη γιορτή υψηλών προδιαγραφών που αξίζει να έχει ο κλάδος του επαγγελματικού οχήματος. Τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όσους μοιράστηκαν το όραμά μας και έβαλαν τη δική τους υπογραφή στο 4ο YouTruck Fiesta 2017.


 Είμαστε πάντα δίπλα σας για να ακούσουμε τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας πριν κλείσουμε το επόμενο ραντεβού μας για ένα ακόμα YouTruck Fiesta στο νησί της Κρήτης! Γιατί κάθε Fiesta είναι για εμάς ένα σχολείο. Οφείλουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και να σκιαγραφούμε το προφίλ του κλάδου αλλά και του τόπου που μας φιλοξενεί, για να γινόμαστε καλύτεροι και να προσφέρουμε ακόμα υψηλότερες υπηρεσίες στους εκθέτες και τους επισκέπτες μας.

Από το Blogger.