-

Header Ads

#Deiksepoioseisai στο RUN GREECE Ηράκλειο Κυριακή 30 Απριλίου 2017


Αγώνες πόλης 5χλμ., 10χλμ. και Παιδιών για όλους

Ηράκλειο, 10 Απριλίου 2017.Την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 επιστρέφει στην Κρήτη το RUN GREECE Ηράκλειο που διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου και τη χορηγική υποστήριξη της WIND.

Περισσότεροι από 5.500 επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς κάθε ηλικίας αναμένεται να δώσουν και φέτος ραντεβού στην γραμμή εκκίνησης στην Κεντρική πλατείας της πόλης. Το RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ είναι μία γιορτή αθλητισμού, ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης. Είναι ένας μαζικός αγώνας δρόμου διαφορετικός, όπου οι δρομείς συμμετέχουν έχοντας ως κίνητρο την επίδοση, τη χαρά της προσπάθειας και της προσφοράς.

Κάτοικοι της πόλης αλλά και επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να προβάλουν και ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την κοινωνική πρωτοβουλία της WIND ,του Μεγάλου Χορηγού Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης RUN GREECE, που αυτή τη χρονιά στηρίζει το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τις λεπτομέρειες για τη στήριξη του αγώνα και την πρωτοβουλία της κοινωνικής προσφοράς έδωσε ο κ. Μιχάλης Πλερωνάκης, Υπεύθυνος Καταστημάτων WIND Κρήτης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Για 5η συνεχή χρονιά η WIND δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ευεξίας και κοινωνικής αλληλεγγύης μέσα από το συναρπαστικό γεγονός του RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Σταθερός μας στόχος είναι η εξάπλωση του δρομικού κινήματος σε συνδυασμό με την προσφορά σε συνανθρώπους μας πού έχουν ανάγκη και κυρίως τα παιδιά. Φέτος δείχνουμε ποιο είμαστε και στηρίζουμε το έργο του Οργανισμού « Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η WIND επέλεξε μία ακόμα φορά να στηρίξει Το Χαμόγελο του Παιδιού. Ειδικά σήμερα η στήριξή τους είναι ακόμα σημαντικότερη μιας και συνδυάζεται με την έναρξη της δράσης μας και στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από τον Οκτώβριο του 2014 ο Οργανισμός έχει φυσική παρουσία στην Κρήτη. Αρχικά στα Χανιά, σήμερα και στο Ηράκλειο καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών των παιδιών όλου νησιού. Με Κέντρα Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης, Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας με προβλήματα Διαβίωσης και Κινητή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για νεογνά και παιδιά είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του, έχοντας από την αρχή της δράσης μέχρι το τέλος του 2016 στηρίξει 6.558 παιδιά και τις οικογένειές τους».

Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5 & 10χλμ και τον Αγώνα Παιδιών στο RUN GREECE Ηράκλειο έχουν ήδη ξεκινήσει. Δυνατότητα εγγραφής υπάρχει on-line, μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr, είτε με την υποβολή της σχετικής έντυπης αίτησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν στα παρακάτω σημεία: Περιφέρειας Κρήτης – Δήμος Ηρακλείου, Δημοτικό Θέατρο Ανδρόγεω – ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης.

Με αφορμή το RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ, η Οργανωτική Επιτροπή, έχει προχωρήσει στη σύναψη ειδικής συμφωνίας με τη Minoan Lines και επιλεγμένες ξενοδοχειακές μονάδες εξασφαλίζοντας για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους εκπτωτικά πακέτα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και διαμονής. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.run-greece.gr/index.php/irakleio-travel.
Από το Blogger.