-

Header Ads

Escape Rooms στο Out of the Blue, Capsis Elite Resort


Το Out of the Blue, Capsis Elite Resort πρωτοπορεί για μια ακόμα μια φορά στο χώρο των ξενοδοχειακών υπηρεσιών και είναι το πρώτο ξενοδοχείο παγκοσμίως το οποίο δημιούργησε και λειτουργεί ψυχαγωγικά δωμάτια απόδρασης (escape rooms).

Η κα Ντία Καψή αφουγκραζόμενη τις νέες τάσεις ψυχαγωγίας, προχώρησε στη δημιουργία 3 διαφορετικών θεματικών escape rooms στο χώρο του ξενοδοχείου. Για την υλοποίηση της πρωτοποριακής αυτής ξενοδοχειακής υπηρεσίας, η ομάδα διοίκησης επέλεξε και συνεργάστηκε με την κορυφαία Ελληνική εταιρεία σχεδιασμού και υλοποίησης ψυχαγωγικών δωματίων απόδρασης, Great Escape Rooms.


Τα escape rooms αποτελούν τον πιο σύγχρονο τρόπο διασκέδασης για παρέες 2 έως 6 ατόμων οι οποίες καλούνται σε περιορισμένο χρόνο (60’) και σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια να λύσουν γρίφους, συλλέξουν πειστήρια και αντικείμενα που θα τους οδηγήσουν στην λύση του μυστηρίου και στην απόδραση από το δωμάτιο.

Στο Out of the Blue, Capsis Elite Resort, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου άλλα και εξωτερικοί επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν, καθημερινά από τις 15:00 έως τις 23:00 στα escape rooms: “The Perfect Crime”, “Inception” και “Circus”. Μια ακόμα πρωτοπορία αποτελεί το γεγονός πως το Circus Escape Room μπορούν να το επισκεφθούν και παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω.


Η κα Κατερίνα Χρυσικοπούλου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Ομίλου Καψής, δήλωσε: “Η Ντία Καψή, γνήσια πρωτοπόρος στον τουρισμό και τον ξενοδοχειακό κλάδο, για άλλη μια φορά καινοτομεί κατασκευάζοντας 3 διαφορετικά escape rooms μέσα στο ξενοδοχείο, Out of the Blue, Capsis Elite Resort.
Στόχος αυτής της επένδυσης είναι η προσφορά ενός εναλλακτικού τρόπου ψυχαγωγίας τόσο για τους πελάτες του ξενοδοχείου όσο και για τους κάτοικους της ευρύτερης περιοχής. Είστε έτοιμοι να αποδράσετε σε έναν μαγευτικό, παραθαλλάσιο παράδεισο? Είστε έτοιμοι να αποδράσετε από 3 περιπετειώδη escape rooms? Τότε το OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort, είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς. Σας περιμένουμε!”


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2810 811112 ή μέσω email στο capsis-crete@capsis.gr




Από το Blogger.