-

Header Ads

12 γνωστοί Έλληνες θέλουν να σου κάνουν μία ερώτηση


Στο πλαίσιο των ενημερωτικών πρωτοβουλιών της, η μη κυβερνητική οργάνωση «ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ» προχωρά στην υλοποίηση καμπάνιας με τίτλο «ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟΣ/Η». Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου πληθυσμού σχετικά με το HIV/AIDS και ειδικότερα το κοινωνικό στίγμα που σχετίζεται με αυτό.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών, η Βίκυ Αρβανίτη, η Άννα Κουρουπού, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Καίτη Γαρμπή και ο Παύλος Μάμαλος, ρωτούν τους επιβάτες των μέσων μεταφοράς της Αθήνας από την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.












*Το «ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ», είναι η μη κυβερνητική οργάνωση που από το 1991 παρέχει δωρεάν, ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, στους ανθρώπους που ζουν με HIV/AIDS, των οικογενειών και των συντρόφων τους. Το Κέντρο ανταποκρίνεται και στις ανάγκες ενημέρωσης του ευρύτερου πληθυσμού σχετικά με το HIV/AIDS ενώ λειτουργεί χάρη στην πολύτιμη και ακούραστη προσφορά των εθελοντών και επαγγελματιών του, μέσα σε πλαίσια σεβασμού προς τον συνάνθρωπο και απόλυτης εχεμύθειας. Οι εθελοντές του Κέντρου Ζωής εκπαιδεύονται σε ειδικά σεμινάρια, τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο.
Όλες οι δράσεις της οργάνωσης βασίζονται στη πεποίθηση ότι κάθε άνθρωπος έχει τις -σωματικές, ψυχολογικές, πνευματικές- δυνατότητες να έχει μια ολοκληρωμένη και δημιουργική ζωή.




Από το Blogger.