-

Header Ads

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης σε αθλητική ημερίδα στο Ο.Α.Κ.Α


Ο Μανώλης Στεφανουδάκης συμμετείχε  σε αθλητική ημερίδα που  πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου,  στο Ο.Α.Κ.Α, στην Αθήνα. 

Ο Μανώλης, ο οποίος εδώ και μερικούς μήνες είναι κάτοχος του Παγκοσμίου ρεκόρ στον ακοντισμό της κατηγορίας F54 ολοκλήρωσε με επιτυχία και αυτόν τον αγώνα. Ο Μεσσαρίτης αθλητής αγωνιζόμενος στον ακοντισμό πέτυχε βολή 29,04 μέτρα.

Ο Μανώλης συμμετείχε στην ημερίδα θέλοντας να ελέγξει τον εαυτό του ένα, περίπου, μήνα πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Καταρ. Από δω και στο εξής θα συνεχίσει εντατικά τις προπονήσεις του, ώστε να είναι σωστά προετοιμασμένος.

Μανώλης Στεφανουδάκης
 «Με τη σωστή προετοιμασία έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου πλέον νοιώθω σίγουρος για τον εαυτό μου. Στην ημερίδα του ΟΑΚΑ, δεν περίμενα ότι θα είχα μια βολή πάνω από τα 29 μέτρα, όμως τελικά ήρθε και είμαι χαρούμενος αφού βρισκόμαστε λίγο πριν από το Κατάρ. 

Με τους προπονητές μου, Βαρβεράκη Γιώργο, Σκαντζακη Ιπποκράτη και Ιάκωβο Ιωαννίδη, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά, θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας σταθερά και μεθοδικά, όπως πάντα. Θέλω να μπορέσω να κρατηθώ σε αυτό το επίπεδο για να καταφέρω την καλύτερη δυνατή επίδοση στον τελευταίο και πιο κρίσιμο αγώνα για το 2015.


 Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τη βοήθεια του Θεού θα ήθελα να βρεθώ στο βάθρο των νικητών, ώστε με ανανεωμένη ψυχολογία ν’ αρχίσω την προετοιμασία μου ενόψει των Παραολυμπιακών αγώνων του Ρίο.
Κλείνοντας, δεν πρέπει να ξεχάσω τους ανθρώπους που μου δίνουν την οικονομική δυνατότητα να ξετυλίγω το αθλητικό μου ταλέντο και δεν είναι άλλοι από τους χορηγούς μου, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ (Μέγας χορηγός), ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΑΕ, MINOAN LINES, ΝΕΡΑ ΖΑΡΟΣ, ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, τους ευχαριστώ όλους θερμά και τους συγχαίρω για το κοινωνικό τους έργο
».




Από το Blogger.