-

Header Ads

Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Ρίτα Αντωνοπούλου στο κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης


ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ
ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
 
"ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ"
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ , 9:30 ΜΜ
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ
 
"Πάντα γελαστοί και γελασμένοι".
Τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες, οι Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης και Ρίτα Αντωνοπούλου, ταξιδεύουν στην Κρήτη για μια συναυλία τον Αύγουστο στο Ηράκλειο.
Η συναυλία οργανώνεται από το Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου, στις 9:30 το βράδυ, στο κηποθέατρο "Νίκος Καζαντζάκης" στο Ηράκλειο.

Ο Θάνος Μικρούτσικος θα μας ταξιδέψει με αγαπημένα τραγούδια από το έργο του «Σταυρός του Νότου», αλλά και διαχρονικές επιτυχίες λαϊκού βιώματος, όπως "Πατησίων και Παραμυθιού γωνία", "Πάντα γελαστοί", "Ελένη", "Ατομική Ενέργεια", "Η Πιρόγα", "Η Ρόζα" κ.ά. Ερμηνεύονται από τρεις σπουδαίες φωνές μαζί με μια υπέροχη ορχήστρα και τον ίδιο το συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο στο πιάνο, αλλά και άλλες γνωστές επιτυχίες άλλων συνθετών.

Σε αυτό το πρόγραμμα, τόσο ο Δημήτρης Μπάσης με τη ρωμαλέα, λαϊκή φωνή του και τις πολύ ιδιαίτερες ερμηνείες, όσο και η Ρίτα Αντωνοπούλου, πολυφασματική, με ακρίβεια και πειθαρχία, μεταφέρουν το τραγούδι από τη σκηνή στο κοινό για να το απογειώσουν.
Με λαϊκά αλλά και αγαπημένα τραγούδια οι τρεις καλλιτέχνες «επισημαίνουν» επί σκηνής το ουσιαστικό περιεχόμενο του τραγουδιού, λέγοντας τελικά ότι η ιστορία δεν πρέπει να γίνεται σιωπή.

Μαζί τους θα είναι οι "Αρμός". Το συγκρότημα από την Κρήτη, στο οποίο ο Θάνος Μικρούτσικος ξεχώρισε το ιδιαίτερο συνθετικό του ύφος, μας παρουσιάζει τραγούδια από την τρίτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μία σταγόνα φως», η οποία περιέχει τρία τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Άλκη Αλκαίου, αλλά και τη συμμετοχή καταξιωμένων ερμηνευτών.

Προπώληση 10 ευρώ. Γενική είσοδος 12 ευρώ. Φοιτητικό-ανέργων 10 ευρώ.

Σημεία προπώλησης:

Βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης», οδός 1821 10, τηλ. 2810 227.500,
Βιβλιοπωλείο «Πολύγραφος», Χάνδακος 8, τηλ. 2810 333.630,
Κιόσκι Συλλόγου, Πλατεία Δασκαλογιάννη.
Κρατήσεις: 6933 413060.
Από το Blogger.