-

Header Ads

RUN GREECE Ηράκλειο - Κυριακή 26 Απριλίου


RUN GREECE Ηράκλειο
Αγώνες πόλης 5χλμ., 10χλμ. και Παιδιών για όλους
Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Με άλλον αέρα θα τρέξει την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 η πόλη του Ηρακλείου που καλωσορίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά την επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής RUN GREECE που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.

Σε λίγες εβδομάδες το Ηράκλειο θα μετατραπεί σε ένα ποτάμι ανθρώπων που θα λάβει μέρος στους Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και Παιδιών του ΣΕΓΑΣ, με στόχο η επιτυχία της διοργάνωσης να είναι ακόμα μεγαλύτερη τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά, αγκαλιάζοντας ακόμη περισσότερους δρομείς κάθε ηλικίας, ακόμη περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή αλλά και πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου ξεπερνώντας τις περσινές συμμετοχές.

Ταυτόχρονα, η WIND ως Μεγάλος Χορηγός  Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης RUN GREECE, όπως κάθε φορά, συνδυάζει την προσπάθεια και τη συμμετοχή με την κοινωνική προσφορά και την κοινωνική πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, εκ μέρους κάθε δρομέα που θα συμμετέχει στους αγώνες των 5 και 10χλμ. η WIND θα προσφέρει οικονομική ενίσχυση σε δύο τοπικά ιδρύματα, το Σωματείο γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Σύλλογος Δικαίωμα στη Ζωή» καθώς και το Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Ηρακλείου.

Τις λεπτομέρειες για την πρωτοβουλία της κοινωνικής προσφορά έδωσε ο κ. Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να στηρίζουμε για 3η χρονιά το RUN GREECE στο Ηράκλειο και τη σπουδαία προσπάθεια των φορέων τόσο της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου όσο και του ΣΕΓΑΣ να αναβαθμίσουν τη διοργάνωση παρακινώντας μαζικά τους πολίτες στον αθλητισμό, το δρομικό κίνημα και ταυτόχρονα να προωθήσουν το Ηράκλειο και ευρύτερα την Κρήτη ως έναν ελκυστικό προορισμό γα αθλητικό τουρισμό. Στον αγώνα της Κυριακής 26 Απριλίου, η WIND με κύριο μήνυμα «Ένας Αγώνας Για Όλους, σε όλη την Ελλάδα» θα ενισχύσει το σπουδαίο έργο του Συλλόγου Δικαίωμα στη Ζωή και του Παραρτήματος Προστασίας του Παιδιού Ηρακλείου».

Οι εγγραφές για το Run Greece Ηράκλειο έχουν ήδη ξεκινήσει. Δυνατότητα εγγραφής υπάρχει και σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND στην πόλη του Ηρακλείου μέχρι και την Παρασκευή 24 Απρίλιου.




Από το Blogger.