-

Header Ads

Ο Όμιλος Κρητικού Λαγωνικού διοργανώνει σειρά κυνοφιλικών εκδηλώσεων

Ο Όμιλος Κρητικού Λαγωνικού διοργανώνει σειρά κυνοφιλικών εκδηλώσεων που αφορούν στο σκύλο της Κρήτης και όχι μόνο.
Σάββατο 25 Απριλίου στις 16:00 στην οδό Πηνειού 6 (πίσω από το Μέγαρο χάνδαξ στη χανιώπορτα) πραγματοποιεί σεμινάριο με πλούσια κυνολογική και κτηνιατρική θεματολογία. Θα παρουσιαστούν συμπεράσματα που προέκυψαν από τη συλλογή στοιχείων τα οποία συγκεντρώθηκαν για τις ανάγκες της Παγκοσμίου εύρους μελέτης στην οποία συμμετέχει ο Όμιλος Κρητικού Λαγωνικού και αφορά στη γονιδιακή σύγκριση πρωτόγονων και όχι μόνο λαγωνικών φυλών.
Εκπρόσωπος του κτηνιατρικού συλλόγου Ηρακλείου θα μας μιλήσει για θέματα που αφορούν στη νομοθεσία στην υγεία του σκύλου στα δηλητηριασμένα δολώματα και στο καλαζααρ.
Καλεσμένος μας ο κος Χρήστος Ψυχάρης μέλος του ΔΣ του Κυνολογικου Ομίλου Ελλάδος , κριτής και εκτροφέας αγγλικών δεικτών με κορυφαίες διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα δει και θα ακούσει πληροφορίες που αφορούν στο πρότυπο εργασίας που έχουμε ήδη συντάξει και όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά που κάνουν τον Κρητικό Λαγωνικό μοναδικό, και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του φυλετικού τύπου του.
Επίσης ο κος Ψυχάρης θα αναπτύξει θέματα εκτροφής κυνηγετικών σκύλων και αγώνων εργασίας.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα προβληθούν σχετικά βίντεο.
Θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ομίλου με πρώτη εκδήλωση την επικείμενη έκθεση αναγνώρισης Κρητικών Λαγωνικών στις 26 Ιουλίου 2015.
Θα παρουσιαστούν σχετικές προσφορές και προνόμια που αφορούν στα μέλη μας καθώς και έγγραφες νέων αρωγών μελών.
Μια εκδήλωση που αφορά όλους τους κυνόφιλους της Κρήτης στα πλαίσια μιας γενικότερης κίνησης μιας κυνοφιλικής δράσης στον τόπο μας.
Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας στο www.cretandog.gr




Από το Blogger.