-

Header Ads

Αγία Πελαγία: Δωρεάν για όλους και για ολόκληρο το καλοκαίρι ο δημοτικός χώρος στάθμευσης


Δωρεάν θα είναι η στάθμευση για όλο το καλοκαίρι στο υπαίθριο δημοτικό πάρκινγκ της Αγίας Πελαγίας που βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού.

Πρόκειται για μια απόφαση της Δημοτικής Αρχής και της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ., με στόχο να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση για κατοίκους και επισκέπτες. Η Δημοτική Αρχή παράλληλα, απευθύνει έκκληση προς τους ιδιοκτήτες των ΙΧ αυτοκινήτων να σέβονται την οδική σήμανση, να μην σταθμεύουν στα πεζοδρόμια ή οπουδήποτε αλλού, έτσι ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα κυκλοφοριακής συμφόρησης και παρεμπόδισης της κίνησης πεζών και οχημάτων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Ένας ακόμα χώρος στάθμευσης στον Δήμο μας, που όπως και στο Γάζι, το Τσαλικάκι, τον Μονοναύτη και την Αμμουδάρα, προσφέρεται δωρεάν για τους δημότες και τους επισκέπτες του τόπου μας.

Ειδικά τη θερινή περίοδο, με τα έργα κατασκευής των δικτύων της μονάδας βιολογικού καθαρισμού της Αγίας Πελαγίας, του Μαδέ και της Λυγαριάς να εξελίσσονται και την αυξημένη κίνηση τουριστικών λεωφορείων που παρατηρείται, οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε αυξημένη κοινωνική υπευθυνότητα έτσι ώστε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή σε έναν από τους ομορφότερους παραθαλάσσιους οικισμούς του τόπου μας, χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα».

Από το Blogger.