-

Header Ads

Coca-Cola και Coca-Cola Τρία Έψιλον: Γιορτάζουμε την Κρήτη!


Η Coca-Cola και η Coca-Cola Τρία Έψιλον γιορτάζουν την πολυετή παρουσία τους στο νησί με πρωτότυπες δράσεις και πρωτοβουλίες

Οι Coca-Cola και Coca-Cola Τρία Έψιλον τιμούν την Κρήτη και γιορτάζουν την πολύχρονη παραγωγική και εμπορική παρουσία τους στο νησί με ένα μοναδικό συλλεκτικό μπουκάλι που δημιούργησαν Έλληνες καλλιτέχνες, αντλώντας την έμπνευσή τους από την πλούσια μυθολογία και παράδοση του νησιού! Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, πλήθος δράσεων στο νησί, θα ενισχύσουν την εμπειρία Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, με στόχο να το προβάλλουν περαιτέρω ως διεθνή τουριστικό προορισμό, να ενισχύσουν την εμπορική δραστηριότητα των τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και να στηρίξουν τους νέους της Κρήτης με προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων και ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας.


Ένα συλλεκτικό μπουκάλι που τιμά τον Κρητικό πολιτισμό!
Φέτος το καλοκαίρι όσοι βρεθούν στο νησί, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη τους Coca-Cola σε ένα μπουκάλι, μοναδικό σε όλο τον κόσμο! Το συλλεκτικό μπουκάλι είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Κρήτη. Τα χαρακτηριστικά γραφικά της Coca-Cola έχουν αντικατασταθεί με απεικονίσεις εμπνευσμένες από τοιχογραφίες από το παλάτι της Κνωσσού, το μύθο της Αριάδνης αλλά και τα Ταυροκαθάψια, άθλημα της Μινωικής εποχής. «Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επιλέγουμε να δημιουργήσουμε ένα συλλεκτικό μπουκάλι Coca-Cola εμπνευσμένο από τον τόπο μας και το αφιερώνουμε στην Κρήτη. Εμπνευστήκαμε από τις αξίες, την παράδοση και την ιστορία της Κρήτης και τις αποτυπώσαμε δημιουργικά, θέλοντας να συμβάλλουμε και εμείς στην προβολή του σημαντικού αυτού τόπου αλλά και να τιμήσουμε την πολύχρονη παρουσία μας στο νησί» δήλωσε σχετικά η Ντιάνα Μπίρμπα, Διευθύντρια Marketing της Coca-Cola με ευθύνη για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.


Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Σταύρος Αρναουτάκης ήταν ο πρώτος αποδέκτης της συλλεκτικής φιάλης για το νησί και δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την κυκλοφορία ενός τόσο καινοτόμου εργαλείου προβολής και προώθησης του νησιού που είναι εμπνευσμένο από τον Μινωικό πολιτισμό. Η Περιφέρεια καλοδέχεται κάθε τέτοια αναπτυξιακή πρωτοβουλία η οποία σέβεται την παράδοση και τον πολιτισμό μας και προωθεί τον τόπο μας. Ευχόμαστε αυτό το συλλεκτικό μπουκάλι να είναι καλοτάξιδο!»
Από το Blogger.