-

Header Ads

RUN GREECE Ηράκλειο


Μοναδικές στιγμές με 4.700 δρομείς στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η μεγάλη αθλητική διοργάνωση Run Greece στο Ηράκλειο. Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου και την υποστήριξη της WIND.


Το λιμάνι της πόλης πλημμύρισε από την ενέργεια και τα χαμόγελα 4.700 δρομέων και 900 παιδιών στον παιδικό αγώνα που έτρεξαν για να ενισχύσουν με την συμμετοχή τους το έργο του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικά νοσήματα «Ηλιαχτίδα».
Την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε για το σύλλογο παρέδωσε ο κ. Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND ο οποίος δήλωσε: «Επιστρέφουμε στο Ηράκλειο με ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια και διάθεση να τρέξουμε όχι μόνο για να αθληθούμε αλλά και για να προσφέρουμε στα παιδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έλαβαν μέρος στον αγώνα, αγκάλιασαν αυτή την μεγάλη αθλητική διοργάνωση και ενίσχυσαν με την συμμετοχή τους στην στήριξη του συλλόγου ‘’Ηλιαχτίδα’’».


Με την σειρά της κ. Μαρία Ευστρατίου, Πρόεδρος του συλλόγου Ηλιαχτίδα ανέφερε: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των μελών του Συλλόγου στη WIND για την τιμή που μας έκανε να ενισχύσει φέτος οικονομικά το σύλλογο μας και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που έτρεξαν σήμερα για μας».

Το παρόν στην μεγάλη αθλητική διοργάνωση έδωσε η πρωταθλήτρια στίβου Αναστασία Μαρινάκου η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στα 5χλμ με χρόνο 00:17:21.


Όλους τους δρομείς υποδέχθηκαν δεκάδες κάτοικοι, επισκέπτες και τουρίστες του Ηρακλείου που έκαναν κερκίδες τα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πόλης για να χειροκροτήσουν την προσπάθειά των συμμετεχόντων.





Από το Blogger.