-

Header Ads

Το ρούμι Santiago de Cuba έφτασε στην Ελλάδα!


Ρούμι Santiago de Cuba

Δημιουργήθηκε στο Σαντιάγο της Κούβας, το οποίο είναι γνωστό από το 1862 ως κοιτίδα του λευκού ρουμιού. Το Σαντιάγο είναι ένας τόπος με μυρωδιές και ιδιαίτερα χρώματα, όπου η σύνθεση της Κουβανέζικης ουσίας παίρνει μια μοναδική έκφραση. Έτσι είναι το ρούμι, από τότε που οι αυθεντίες του ρουμιού ανακάλυψαν ότι το ρούμι θα μπορούσε να είναι ένα ελαφρύ και ήπιο ποτό.

Το ρούμι αυτό παράγεται στη βιομηχανία ρουμιού του Σαντιάγο από τότε που η επαναστατική κυβέρνηση εθνικοποίησε τα εργοστάσια Bacardí και Matusalén. Είναι η δουλειά των αφοσιωμένων αυθεντιών και εργατών του ρουμιού, που έγιναν οι ιδιοκτήτες των εργοστασίων με τον θρίαμβο της Επανάστασης. Η ετυμολογία του αναδύει τη γενναιοδωρία του μικροκλίματος στο φρουτώδες άρωμα, γλυκό και δυνατό ταυτόχρονα. Αποτελεί την ύψιστη έκφραση της Κουβανέζικης παράδοσης ρουμιού. Είναι μοναδικό για την αυθεντικότητα και την ποιότητά του(άρωμα, ηπιότητα και γεύση)


Προερχόμενο από το Σαντιάγκο της Κούβας, το Santiago De Cuba Carta blanca είναι ένα λευκό ρούμι το οποίο έχει ελαφριά και απαλή γεύση. Φτιαγμένη με νεανικά αρώματα από φρούτα και άνθη, η γεύση του είναι στρογγυλή, γλυκιά με φρεσκάδα. Η ζεστή, ήπια και φρουτώδης γεύση του το καθιστούν ένα τέλειο ρούμι για την παρασκευή cocktails, ειδικά το διάσημο Mojito.


Καταγόμενο από το Σαντιάγο της Κούβας, το Santiago De Cuba Anejo είναι ένα εξαιρετικό ρούμι παλαιωμένο στα κελάρια του Σαντιάγκο ντε Κούβα. Χαρακτηρίζεται από ελαφριά γεύση ξύλου που αναμειγνύεται με διακριτική βανίλια και αποχρώσεις πορτοκαλιού. Το ρούμι αυτό μπορείτε να το γευθείτε σε κοκτέιλ ή με πάγο.
Από το Blogger.