-

Header Ads

ΟΙΝΟΤΕΚΑ Wine Exploring Festival


Το Σαββατοκύριακο 20 - 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στο Ηράκλειο το διήμερο οινικών ανακαλύψεων ΟΙΝΟΤΕΚΑ Wine Exploring Festival.

Το festival διεξάγεται στο ξενοδοχείο Atlantis στο κέντρο της πόλης από τις 11.00 το πρωί έως και τις 8.00 το βράδυ. Στο πλαίσιο του, οινόφιλοι και επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά από την Κρήτη και την Ελλάδα, όπως επίσης και κρασιά από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Χιλή και τη Νέα Ζηλανδία. Εκτός από την Κεντρική Έκθεση Οίνου, στην οποία θα υπάρχει επίσης Cocktail Bar και Coffee Spot για γευσιγνωσίες Cocktail και Espresso, πραγματοποιούνται ακόμα σεμινάρια τόσο για οινόφιλους, όσο και για επαγγελματίες.

Παρουσιαστής στο festival είναι ο Αλέξης Κωστάλας.

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει παράλληλα εκείνους που θέλουν εκτός από το Festival να ζήσουν και τη μαγεία ενός Secret Party, το οποίο πραγματοποιείται το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου από την Bottega. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το χώρο του party 1 μόλις ώρα πριν τη διεξαγωγή του και θα πρέπει να έχουν κάνει κράτηση θέσης απαραίτητα στο 2810 28 28 00 ή στο info@oinoteka.gr . Στο party, η είσοδος γίνεται αποκλειστικά με την ΟΙΝΟΤΕΚΑ - Bottega Chip Mark, ενώ θα προσφέρονται Signature Cocktails Bottega από την The Art Of Cocktail, τα οποία έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη βραδιά. Η βραδιά περιλαμβάνει επίσης μυστήριο, μάσκες και δώρο έκπληξη.

Για εκείνους που επιθυμούν να δοκιμάσουν τα κρασιά με φαγητό, θα υπάρχουν συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλο το Ηράκλειο και την Χερσόνησο, όπου θα προσφέρουν special menu για το Festival σε προνομιακές τιμές, τόσο το Σαββατοκύριακο 20 - 21 Φεβρουαρίου, όσο και τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο www.oinoteka.gr, στο 2810 28 28 00 και στην facebook page OINOTEKA Wine Exploring Festival 20-21/02.




Από το Blogger.