-

Header Ads

Με επιτυχία τα εγκαίνια του ομίλου dp Studies στο Ηράκλειο


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του εκπαιδευτικού ομίλου dp Studies στην οδό Κορωναίου 4 στο κέντρο του Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα νέο υπερσύγχρονο χώρο όπου θα φιλοξενηθούν όλες οι δραστηριότητες του εκπαιδευτικού οργανισμού.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση και είχε την ευκαιρία, μαζί με τη διοίκηση, το προσωπικό και τους σπουδαστές της σχολής, να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο το κλείσιμο των 20 χρόνων της εταιρείας. Είκοσι χρόνια που το dp Studies έχει γνωρίσει μόνο επιτυχίες, επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα, στο ανθρώπινο δυναμικό, στις εγκαταστάσεις και τον τεχνολογικό εξοπλισμό.





Το προφίλ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού dp Studies

Ο εκπαιδευτικός όμιλος dp Studies λειτουργεί στο Ηράκλειο Κρήτης ως αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρο Διά Βίου Μάθησης επιπέδου 2.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει καθιερωθεί στο χώρο της Εκπαίδευσης για την ικανότητά του να προσφέρει γνώσεις ευέλικτες αξιόπιστες και αποτελεσματικές, αναλαμβάνοντας επιδοτούμενα και αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρήσεων.

Τόσο τα ταχύρρυθμα, όσο και τα πολυετή του προγράμματα φέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα βοηθώντας τους σπουδαστές που τα ολοκληρώνουν να αναπτύξουν καθοριστικά τις δεξιότητές τους, διεκδικώντας δυναμικά κάθε επαγγελματική ευκαιρία.

Οι τομείς εκπαίδευσης στους οποίους δραστηριοποιείται είναι η Πληροφορική, η Οικονομία και Διοίκηση και οι Ξένες Γλώσσες.

Τα τελευταία χρόνια, πέρα από τα παραπάνω, ο εκπαιδευτικός όμιλος dp Studies έχει επεκταθεί και σε 2 άλλους εκπαιδευτικούς τομείς. Δημιούργησε τα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια ι-pass που προετοιμάζουν τους φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΕΑΠ για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις των σχολών τους και συνεργάστηκε με το Ειδικό Κέντρο Προετοιμασίας Διαγωνισμών Δημοσίου-ΑΣΕΠ, το Alexander, ώστε να διενεργεί στην Κρήτη ακαδημαϊκά σεμινάρια ΑΣΕΠ για όλους τους διαγωνισμούς Δημοσίου.

Επίσης μετά από την εκπαιδευτική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου, το dp Studies προσφέρει προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών εξ αποστάσεως, στην ελληνική γλώσσα, με πλήρη αναγνώριση από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμα των ελληνικών Α.Ε.Ι. Αναλαμβάνει επίσης και όλες τις διαδικασίες για προπτυχιακές σπουδές διά ζώσης στις πιο σύγχρονες ειδικότητες.

Εκτός όμως από τα τμήματα των ενηλίκων, το dp Studies έχει δημιουργήσει και πρότυπα παιδικά τμήματα για παιδιά Δημοτικού-Γυμνασίου. Με ένα επιτελείο παιδαγωγών, ψυχολόγων και ειδικών της Πληροφορικής μελετά και αξιολογεί όλα τα νέα δεδομένα στον τομέα της Πληροφορικής και της Εκπαίδευσης στις μικρές ηλικίες και αναπροσαρμόζει τα παιδικά προγράμματα ετησίως, σύμφωνα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν σωστά υπολογιστές από τα μαθησιακά τους χρόνια, αλλά και αποκτούν τα διπλώματα υπολογιστών που απαιτούνται και αναγνωρίζονται στην ελληνική αγορά εργασίας.

πηγή




Από το Blogger.