-

Header Ads

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης στο ψηλότερο σκαλοπάτι του κόσμου!


Ο Μανώλης Στεφανουδάκης έφτασε στο ψηλότερο σκαλοπάτι του κόσμου. Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με βολή 28,45 μ. Ο Ελληνικός Εθνικός ύμνος ήχησε στην αραβική Ήπειρο εξαιτίας του Έλληνα Γίγαντα αθλητή.

Ο Μεσσαρίτης αθλητής γράφει μία ακόμα λαμπρή σελίδα ιστορία στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού. Ο Μανώλης μας αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι η ελληνική ψυχή έχει δύναμη να παλεύει κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες και να βγαίνει στην κορυφή.

Μια σκληρή μάχη δόθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 25 Οκτωβρίου 2015. Ο Μανώλης πάλεψε στήθος με στήθος με τους συναθλητές του και κυρίως με τον νέο αθλητή από την Βραζιλία, Rodrigues Jose, ο οποίος κατέκτησε την δεύτερη θέση με βολή 28,33 μ. αλλά και τον Ρώσο αθλητή, Kuznetsov Alexey, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με βολή 27,56 μ.

Να σημειωθεί ο Κρητικός αθλητής αγωνίστηκε παρόλο που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, αφού από την Πέμπτη το απόγευμα ανέβασε πυρετό και άρχισε φαρμακευτική αγωγή.

Αξιέπαινοι είναι όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στο Μανώλη και τον στηρίζουν με κάθε τρόπο. Πολλά συγχαρητήρια, ανήκουν στους τρεις προπονητές του Μανώλη, τους Βαρβεράκη Γιώργο, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιάκωβο Ιωαννίδη.
 Αλλά και στους ανθρώπους των εταιρειών, που δεν φοβούνται οικονομική κρίση, αντιστέκονται σε όσους θέλουν την Ελλάδα να υποφέρει και στηρίζουν τους νέους με όνειρα και όραμα. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους των εταιρειών ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ (Μεγάλος χορηγός του επί 2 χρόνια), ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε., ΜΙΝΟΑΝ LINES, ΝΕΡΑ ΖΑΡΟΣ, ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ.




Από το Blogger.