-

Header Ads

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Ο κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός στο Ηράκλειο


Την ευκαιρία να σπουδάσουν στον τόπο τους, σε πολλές από τις πιο σύγχρονες και περιζήτητες ειδικότητες στην αγορά εργασίας, θα έχουν οι νέοι της Κρήτης μετά την εγκατάσταση του νέου παραρτήματος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ηράκλειο.

Ο κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός σε Ελλάδα και Ευρώπη θα λειτουργήσει φέτος στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαμορφώθηκαν στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου λειτουργούν τα γραφεία, οι αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια.

Φέτος θα λειτουργήσουν 25 από τις 80 ειδικότητες που διαθέτει ο εκπαιδευτικός οργανισμός - με έμφαση στα τουριστικά επαγγέλματα, τα παραϊατρικά, τα παιδαγωγικά και τις νέες τεχνολογίες - οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τοπικής αγοράς, όπως εξηγεί ο πρόεδρος του κορυφαίου εκπαιδευτικού οργανισμού καλώντας γονείς και υποψήφιους σπουδαστές να γνωρίσουν από κοντά τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και του εκπαιδευτές.

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του ομίλου ΑΚΜΗ, η κίνηση αυτή ήταν επιβεβλημένη προκειμένου όσες οικογένειες επιθυμούν να δώσουν στα παιδιά τους την ευκαιρία να σπουδάσουν χωρίς την επιβάρυνση της μετακίνησής τους σε Αθήνα είτε Θεσσαλονίκη.






Από το Blogger.