-

Header Ads

Εργασίες καθαριότητας στους οικισμούς της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας


Επισκέψεις με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων και τον προγραμματισμό δράσεων στους οικισμών που ανήκουν στην Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας πραγματοποιεί την τρέχουσα περίοδο η πρόεδρος και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας.

Συγκεκριμένα, μετά και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και εν όψει των γιορτών του Πάσχα και την επικείμενη έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, η πρόεδρος και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας επισκέφτηκαν τους τέσσερις οικισμούς, τη Γρα Λυγιά, το Κεντρί, τη Βαϊνιά και το Καπίστρι, καθώς και περιοχές που ανήκουν σε αυτές προκειμένου να δουν από κοντά και να καταγράψουν τα προβλήματα και τις ανάγκες και να προγραμματίσουν παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωσή τους.

Κλαδέματα, καθαριότητες σε κοινόχρηστους χώρους, δρόμους και πλατείες, συντηρήσεις στις παιδικές χαρές, ελαιοχρωματισμοί, παρεμβάσεις στον τομέα της ύδρευσης, ετοιμόρροπα κτίσματα, συντηρήσεις και καθαριότητες στα κοιμητήρια αλλά και προβλήματα που δημιουργούνται από την ανεξέλεγκτη βόσκηση ήταν κάποια από αυτά που καταγράφηκαν και χρήζουν άμεσης διευθέτησης και αποκατάστασης.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας, κα. Έφη Κοκολάκη - Περακάκη « επισκεφτήκαμε τους οικισμούς και τις περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας, προκειμένου να δούμε από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να προγραμματίσουμε τις παρεμβάσεις που αυτή την περίοδο θα υλοποιήσουμε. Μετά από επαφές που κάναμε και με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους κάθε οικισμού, αλλά και με κατοίκους έχουμε ήδη μια εικόνα για τις υπάρχουσες ανάγκες και σε συνεργασία και με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους προχωρούμε το τρέχον διάστημα, αξιοποιώντας την πάγια προκαταβολή σε εργασίες καθαριότητας σε κοινόχρηστους χώρους, πλατείες και κοιμητήρια, ενώ παράλληλα προγραμματίζουμε και την επίλυση των σημαντικών χρόνιων προβλημάτων που οι οικισμοί αυτοί αντιμετωπίζουν».




πηγή
Από το Blogger.